Napocska Napközi Tagóvoda

1225 Budapest, Napközi u. 2. | +36-1-207-1738 | http://ovoda22.hu, http://budafokteteny.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk csendes, távol a forgalmas utak zajától, öreg fák között megbújva várja meleg családias légkörével az ide érkező gyermekeket. Madárbarát óvoda címet 2006-ban elnyertük a MME-től. A csoportszobáink alapterületét galériák építésével növeltük meg. A tárgyi feltételeinket gazdagítottuk a sikeres pályázatokkal és a „Gyermekmosoly” alapítványunkba évente befolyó adók 1% – val, így sokféle fejlesztőeszköz, játék, áll a gyerekek rendelkezésére,. Az udvara, árnyat adó fák alatt EU-s szabványnak megfelelő játékokkal van betelepítve, amelyek a gyermekek mozgását fejlesztik. Átjárható, lehetőséget ad a különböző életkorú gyermekcsoportok és testvérek együttlétére, valamint a testnevelési foglalkozások szervezésére. Óvodánk öt gyermekcsoporttal (103 fő gyermek) működik, azonos életkorú csoportokkal.
 

XXII. kerületi óvodai körzethatárok

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 18.00
Kedd06.00 – 18.00
Szerda06.00 – 18.00
Csütörtök06.00 – 18.00
Péntek06.00 – 18.00

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-207-1738
Email:napocskaovi@hawk.hu
Honlap:http://ovoda22.hu, http://budafokteteny.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek