Zöldecske Tagóvoda

1222 Budapest, Ják u. 44-46. | +36-1-424-5465, +36-20-365-0150 | http://ovoda22.hu, http://budafokteteny.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánkat Zöldecske tagóvodának hívják, 1977–ben építették társadalmi összefogással, a kor követelményeinek megfelelően. A közoktatási törvény érvényes jogszabályai szerint működünk, programunk magában foglalja és megőrzi a magyar óvodapedagógia jól bevált nevelési értékeit. Feladatunknak tekintjük a gyermekek felé közvetíteni a természet, a növények, állattok tiszteletét, szeretetét, védelmét.

Négy, vegyes életkorú csoportunk van, 26, 27- es létszámmal, a csoportok kialakításánál a gyermekek, szülők érdekeit vettük figyelembe.

XXII. kerületi óvodai körzethatárok

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-424-5465, +36-20-365-0150
Email:zoldecskeovi@hawk.hu
Honlap:http://ovoda22.hu, http://budafokteteny.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek