Gebe László víz-, gáz-, fűtésszerelő mester, duguláselhárítás

Oszd meg másokkal!

Desktop

1975-óta a Főváros egyik legmegbízhatóbb mesterembere!

Minőség - Szakszerűség - Megbízhatóság - Garancia!

Ez a vállalkozás már több mint 40 éve működik, nem szűnt meg, nem alakult át, és ugyanazon a telefonszámokon és néven (Gebe László - Gebe Kft.) vagyunk megtalálhatóak!

Még mielőtt vízvezeték szerelőt választ mindenképpen olvassa el ezt a bejegyzést!

  • Vízvezeték szerelő - Az ósdi vízvezeték rendszer gyakran okozhat súlyos kavalkádot. A csőtörés mindig a legváratlanabb pillanatban tör elő. Ilyenkor azonnal vízvezeték szerelő cégre van szükség. A gyors kiszállás elengedhetetlen. Vízvezeték szerelő hírek a gebeviz.hu weblapon. Drága kellékeinkben súlyos kárt okozhat a csőtörés. Nagyon sokan laknak idősebb otthonokban. Ilyenkor a csőtörés lehetősége magasabb. A megelőzéshez javasolt kikérni egy vízvezeték szerelő ötleteit. A vízvezeték rendszer felújításával nem kell félni a csőtörés miatt.

Villanybojler javitás ára - villanybojler szerelö - villanybojler javitás Budapest - villanybojler vízkőtelenítés ára - bojler vízkőtelenítés ára,
Bojler szerviz - villanybojler szervíz vízkőtelenítés ára - hajdu bojler vízkőmentesítés anod csere.

Fürdőszoba felújításnál szükség van egy precíz vízvezeték szerelő segítségére. A drága eszközök precíz felszerelése nélkülözhetetlen. Senki sem szeretné, hogy az újonnan vett csap csepegjen. Egy csodaszép fürdőszoba nagyon sok pénzbe kerül. Nem javasolt néhány tízezer forintot takarékoskodni az eszközök szakszerű beszerelésén. A jó vízvezeték szerelő a bontással járó teendőkben is ismerős. A háztartási gépek bekötése sem jelent megoldhatatlan problémát.

Vízkőtelenítésanód csere, zárófedél csere, fűtőtest csere, hőfokszabályzó csere vízkőtelenités

Lakásfelújítás - tippek megbízható mester embertől

Lakásfelújítás rettentően bonyolult teendő. Mire figyeljen lakásfelújítás előtt? Értékes ötletek lakásfelújítás témában

Lakásfelújítás - Nagyon sokan eltervezték a lakásfelújítást. A házunk szépítése nagyon fontos feladat. Ám a lakásfelújítással nagyon sok felfordulás jár. Többen tartanak amiatt, hogy sok pénzbe kerül a lakásfelújítás. Ezeket a kiadásokat egy tapasztalt lakásfelújítás szakember ötleteit követve optimalizálni lehet. Megfizethetetlen kiadások helyett családbarát díjjal valósíthatjuk meg a komplett lakásfelújítást.

Többen nem vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy új házba költözhetünk. Lakásfelújítás részletezésért kattintson ide. Ilyenkor nincs más feladat, mint az előző lakók által hagyott károk restaurálása. Valamint ránk marad a lakás felújítása. Mikor szeretett otthonunkat szeretnénk csinosítani, pár hasznos javaslat mindig örömet okoz. Akad pár nagyon hasznos lakásfelújítás javaslat, amivel sok időt és energiát lehet megtakarítani.

Fűtésszerelés villanyszerelés villanyszerelő

Fűtésszerelés, fűtéskorszerűsítés, radiátor csere, gázkészülék javítás, bekötés, csere, gáztűzhely bekötés csere, konvektor javítása, cseréje. villanyszerelés, kőműves, burkolás, csempézés, festés mázolás, tapétázás, fürdőszoba felújítás, beázások megszüntetése, csőtörés bemérés, csőrepedés elhárítás, vízvezeték szerelés, vízóra csere, vízóra szerelés teljes körű ügyintézéssel, garanciával!

Állandó Munkát talál Biztos Háttérrel!

1.    Burkoló állás azonnali kezdéssel. Kiemelkedő kereseti lehetőséggel!
Budapesti munkahelyre, HOSSZÚ TÁVÚ, komoly állásajánlat KIEMELT (5-600 ezer) KERESETI lehetőség. Azonnali kezdéssel várunk Téged csapatunkba, ha becsületes, rendszerető, szorgalmas, tanulékony vagy. A többit megtanítjuk Neked! Ha nem ismertél magadra, vagy nem kívánsz csapattagunk lenni, akkor légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönjük!
ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉSRE KÉPES BURKOLÓ - KŐMŰVES BURKOLÓ - ÁLLÁS MUNKA - szakembert keresünk állandó munkára saját autóval szerszámmal. Munka végzés Budapest egész területén.
Kérem adja meg a telefonszámát, reggel 7 és 9 óra között vissza hívom. kuvasz36@freemail.hu

2.    Víz Gáz Fűtésszerelő állás azonnali kezdéssel. Kiemelkedő kereseti lehetőséggel!
Budapesti munkahelyre, HOSSZÚ TÁVÚ, komoly állásajánlat KIEMELT KERESETI lehetőség. Azonnali kezdéssel várunk Téged csapatunkba, ha becsületes, rendszerető, szorgalmas, tanulékony vagy. A többit megtanítjuk Neked!
Ha nem ismertél magadra, vagy nem kívánsz csapattagunk lenni, akkor légy szíves oszd meg másokkal is! Köszönjük! ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉSRE KÉPES VÍZ GÁZ FŰTÉSSZERELŐT - ÁLLÁS MUNKA - szakembert keresünk állandó munkára saját autóval szerszámmal. Munka végzés Budapest egész területén.
Kérem adja meg a telefonszámát, reggel 7 és 9 óra között vissza hívom. kuvasz36@freemail.hu

 

Gebe László
A Gebe Kft. által végzett szerelési, javítási munkákra száz százalékos minőségi garanciát vállalunk.

DUGULÁS ELHÁRÍTÁSRA 30 nap garanciát adunk.

  • Figyelmét és érdeklődését megköszönve:

Tisztelettel: Gebe László Gebe Kft.

Víz-gáz-fűtésszerelő mester

1224 Budapest

Telefon:
06-30-9-492-052, 06-30-9-420-064
+36 (1) 207-2850,

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 20.00
Szombat07.00 – 20.00
Vasárnap07.00 – 20.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:ifj Gebe László víz-gáz-fűtésszerelő mester - Gebe Kft., Gebe László
Telefon:+36-30-949- 2052, +36-30-942- 0064, +36-01-207- 2850
Honlap:http://www.gebemester.hu, http://www.gebeviz.shp.hu, http://www.gebegaz.hu, http://www.vizvezetekszereles-budapest.hu, http://www.lakasfelujitas-budapest.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek