Búcsúzunk Turán Józseftől

Desktop
Életének 86. évében hunyt el Turán József. Életpályája, hivatása a háború utáni évektől kezdve több mint negyven éven keresztül a helyi közigazgatáshoz kapcsolódott.
Az akkori Tanács VB hivatala adócsoportjának vezetőjeként dolgozott egészen nyugdíjazásáig, 1987. december 31-ig. Akik ismerték, tudják, hogy szerény, mély érzésű ember volt, akinek az életútját a munka szeretete, a fiatalabb munkatársak segítése, a közösséget építő irányítás jellemezte.
 
Aktívan részt vett a helyi társadalmi életben is. A Budai Spartacus Teniszegyesület tagja volt és a BMTE focicsapatában is aktívan sportolt. A munka és a sport mellett nagy szenvedélye volt az éneklés, a korabeli munkás dalkörrel nem csak hazai de külföldi fellépéseik is voltak.
 
Hosszú békés nyugdíjas éveket ajándékozott számára a sors, volt munkatársai, barátai emlékezetében ma is elevenen él az emléke, embersége, szeretetteljes lénye.
 
Családja, ismerősei és barátai március 29-én 10 órakor, a budafoki temetőben vesznek végső búcsút Turán Józseftől.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek