Egy lánglovag kapta a Közbiztonságért díjat

Desktop
Ballószegi Miklós (forrás: budafokteteny.hu)

Ballószegi Miklós kerületi „lánglovag” kapta a tavalyi Közbiztonságért díjat. A tűztől, mint mindenki más, a tűzoltó is fél. A bevetésen azonban ez a tűzoltó fejében nem for­ul meg, mert úgy érzi, a szakmai képzések és a felkészítések segítik abban, hogy az adott helyzeteket kezelni tudja, vallja a Budafoki Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltója, akit tavaly március 15-e alkalmából Közbiztonságért díjjal tüntettek ki. A „lánglovag” az ünnepség után alig egy nap­pal már Tata környékén men­tet­te társa­i­val a hóban el­akadt járműveket és uta­sa­i­kat, majd két hónap elteltével napokon keresztül árvízvédelmi munkát látott el a megáradt Dunánál - olvasható az önkormányzat honlapján.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek