Horváthné Fűkő Zsuzsanna lett idén kerületünk díszpolgára

Desktop
Szabolcs Attila polgármester és Horváthné Fűkő Zsuzsanna (forrás: budafokteteny.hu)

A március 15-én, az ünnepi testületi ülésen adták át Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata által alapított díjakat, melyeket Szabolcs Attila polgármester, Németh Zoltán országgyűlési képviselő valamint Karsai Ferenc és Zugmann Péter alpolgármesterek nyújtottak át.

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete a kerület díszpolgára kitüntetést Horváthné Fűkő Zsuzsannának, a XXII. Kerületi Egyesített Óvoda vezetőjének adományozta.

„Sport 22” elismerésben részesült Balogh Zsuzsanna, a XXII. kerületi Egyesített Óvoda Rózsakert tagóvodájának vezetője és Balog István, a Budafoki Kosárlabda Klub szakosztályvezetője.

A „Budafok-Tétény Közbiztonságáért”díjat az idén Darabos Imre rendőr alezredes és Gáfrik Gyula közterület-felügyelő érdemelték ki

Appel Pétert, a 2011-es év Pro Vino Érdemérem birtokosát és Vorel Ferencet, a Lampart-Budafok Vegyeskar Egyesület titkárát a „Kultúra 22” díjjal jutalmazták.

Kiemelkedő szakmai munkájukért Mihalik Sándor emlékplakettet kaptak és az „Év pedagógusa” címmel tüntették ki: Bagyula Lászlónét, a Baross Gábor Általános Iskola tanítóját, Puskás Csabát, a Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola tanárát, zenei igazgató helyettesét, Schiller Jánosnét, a Leányka tagóvoda óvodapedagógusát és Zilahi-Sebess Lászlónét, a Budai Nagy Antal Gimnázium magyar nyelv és irodalom, valamint német nyelv és irodalom szakos tanárát.

Az „Év intézményvezetője” Szojka Andrea, a Bartók Béla Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola igazgatója lett, akinek a képviselő testület Tóth József-díjat adományozott.

„Környezetvédelmi-díj”- ban Pállné Megyeri Ágota nyugalmazott óvodavezető és Tímár Géza természetőr részesültek.

 Gáll András úszó, öttusázó (Kossuth 4.o.), Kiss Gergely triatlonos (Kolonics 6.o.) és Szőke Viktória úszó (Kempelen 5.o.) pedig a „Jó tanuló, jó sportoló"kitüntetést érdemelték ki.

Az „Év vállalkozója Díj”-at Friedmann Károly, a Fitoland Dísznövénykertészet egyik tulajdonosa vehette át.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?