Kiállítás Törleyről, az újítóról

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: apertura.hu
Kép: apertura.hu

A Klauzál Gábor Művelődési Központban szeptember ötödikén megnyíló kiállítás egy olyan Törleyt mutat be, akit nem igazán ismerünk. 

Persze, szinte a semmiből teremtett pezsgőkultúrát és szállított aztán a világ túlsó végére is a termékeiből, de hogyan érte el mindezt?

Hozzájárult az újító kedve, mind a műszaki-, mind a reklám-megoldások terén. 

Törley József igazi innovátor volt: a legmodernebb masinákat, gőzgépeket, elektromos berendezéseket használta a gyárában. Ő alkalmazta hazánkban először a degorzsálást, azaz fagyasztásos seprőtelenítést is. Hamar felismerte a jó reklám fontosságát is, ötletes plakátok, számolócédulák és menükártyák hirdették termékeit, illetve az áruszállításhoz használt tehergépkocsikra is elhelyezte a pezsgőgyár cégérét. 

A kiállítás szeptember 27-ig lesz csak nyitva, menjetek, nézzétek meg.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek