Dohányboltot rabolt volna, de megadta magát (videó)

Desktop
illusztráció

A felvételen látható D. Attila 52 éves budapesti lakos január 12-én 17 óra 50 perc körül ment be egy Nagytétényi úti dohányboltba, és közölte az eladóval, hogy egy fegyveres rablás részese. A rabló végül nem járt sikerrel, ugyanis miután egy zacskót adott át és a bevételt követelte, az eladó megnyomta a pánikgombot. A jelzésre két biztonsági őr érkezett az üzletbe, akikkel a sértett közölte, hogy éppen kirabolják. D. Attila az őrök felszólítására felhagyott cselekményével, zsebéből elővette és átadta a körülbelül 30 centiméter pengehosszúságú kését. A biztonsági szolgálat munkatársai a rendőrök kiérkezéséig a férfit a helyszínen tartották, akiről kiderült, hogy egy hétig tervezte a rablást.

A rendőrök a férfit elfogták és előállították. Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le a férfi szabadlábon hagyása mellett.

A helyszín valószínűleg a Camponánál volt - vasárnap Facebook-oldalunkon István írta: 6 körül a Camponában voltam, láttam egy csomó zsarut, egy biztonsági őr azt mondta, hogy az ottani trafikot akarták kirabolni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek