Igazán pofátlan tolvajlás a 907-es buszon - videóval!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A pofátlan tolvaj a 907-es buszon
A pofátlan tolvaj a 907-es buszon
Hajnalok hajnalán, július 2-án fél 3 tájt aludt egy testes férfi a 907-es buszon. Mellette egy nejlonszatyor, benne a cucca. A 23 esztendős, pofátlan tolvaj, alighogy felszállt, s látta, hogy a szatyor gazdája alszik, fogta és magáévá tette a csomagot. 
 
Hogy a pofátlanságot tetézze, a szatyrot összefogta a sajátjával, s leült, majdnem szembe az alvó férfival. 
 
A busz kamerája rögzítette az esetet. A videón az már nem látszik, hogy a fiatalember ezután visszament a férfihoz, s átkutatta a többi csomagját, illetve a zsebeit is. A következő megállónál szállt le a buszról zsákmányával: egy esernyővel.
 
A gyanú szerint később is lopott, akkor az az Árpád híd és a Nyírpalota utca között, szintén utazás közben. Egy nő telefonját, iratait és tárcáját szerezte meg, benne több tízezer forinttal. A Térfigyelő Központ munkatársa ismerte fel őt. A 23 éves gyanúsítottat a rendőrök a VII. kerületben, a Bethlen Gábor utcában kapták el és azóta kezdeményezték előzetes letartóztatását.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek