10 millió forinttal kopasztottak meg trükkös csalók egy 82 éves férfit

Oszd meg másokkal!

Egy 32 éves nő 2014-től két éven keresztül összesen több mint 10 millió forintot csalt ki egy 82 éves férfitól, akit a Camponánál szólított le.

A hölgy a hosszas bemutatkozás után többször is találkozott az idős férfival, és olyannyira a bizalmába férkőzött, hogy pénzt is kapott tőle. A nő – egészen 2016 márciusáig – különböző indokokat talált ki, hogy elcsaljon tőle egy kis pénzt. Még azt is kitalálta, hogy egy németországi speciális sebészeti beavatkozás miatt van szüksége segítségre.

A trükkös csaló összesen mintegy 10 millió forintot gyűjtött az évek alatt ezekkel a módszerekkel. A csalásban az anyja is segített neki, ő a nő nagynénjeként adta ki magát, és sokszor ő kapta kézhez a pénzt, természetesen egyikük sem tervezte, hogy valaha is visszafizeti.

A két elkövetővel szemben a kerületi ügyészség nemrég vádat emelt.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek