Szinte ingyen kínálnak repülőjegyet a neten. Sejted miért?

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Northfoto)
(fotó: Northfoto)

Oszd meg a Facebook-posztot, válaszolj néhány kérdésre és 1 euróért 2 Wizz Air repülőjegyet vásárolhatsz! Ez a promóció terjed villámsebességgel a neten, pedig kamu.

Hamis Wizz Air promóció terjed az interneten, a cég arculatával megegyező weblap, illetve Facebook poszt hamisan azt ígéri, hogy egy megosztással, valamint néhány kérdésre adott helyes válasszal a felhasználó 1 euróért 2 Wizz Air repülőjegyet vásárolhat – figyelmeztet a légitársaság.

A diszkont légitársaság bármilyen promóciót, versenyt kizárólag a saját hivatalos honlapján, illetve a saját hivatalos közösségi média felületein, valamint a Wizz hírlevélben hirdetnek meg – közölték.

Mint írták, a Wizz Air megteszi a szükséges lépéseket azokkal szemben, akik a cég nevében megtévesztik a fogyasztókat.

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy posztok megosztása, vagy lájkok fejében ígérnek fűt-fát-vadvirágot, nagy értékű vásárlási utalványt, műszaki cikkeket vagy éppen családi házat a közösségi portálokon. Legyünk észnél, ne dőljünk be ezeknek az álhíreknek!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek