Szeméremsértőt keres a rendőrség

Desktop

Előre szólok: a videón se látszik sokkal jobban az a férfi, akit azért keresnek, mert a múlt héten egy hajnalon (pontosabban július 11-én 6 óra 22 perc és 6 óra 32 között) szeméremsértő módon viselkedett egy XXII. kerületi gyógyszertár ablaka előtt. 

Annyit sikerült róla megállapítani, hogy 175-180 centiméter magas, és bűncselekmény elkövetésekor fehér baseballsapkát, fehér pólót, világoskék rövidnadrágot és fekete sportcipőt viselt. (A járásáról, mozgásáról meg hátha bevillan valakinek, ki lehet az.)

Ha felismeritek, vagy tudtok róla valamit, a rendőrséget  az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét híva értesíthetitek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek