Ezt a négy srácot keresi a rendőrség

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: police.hu
Kép: police.hu

Ezt a négy fiatalembert keresi a rendőrség,  mert még februárban betörték egy budatétényi buszmegálló üvegfalát, aztán a következő busszal szépen odébb is álltak.

  • Az egyik férfi 20 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fehér mellényt, fekete felsőt, sötétszürke farmert és fehér sportcipőt viselt.
  • A másik férfi 20 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete sapkát, fekete kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.
  • Harmadik társuk 18 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kapucnis kék pulóvert, szürke melegítőnadrágot és fekete cipőt viselt.
  • Negyedik társuk 20 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor kapucnis fekete kabátot, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Ha felismered őket, bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén tudsz tenni. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek