Nem aprózták el: lopott robogóval mentek újabb robogót lopni

Desktop
(forrás: police.hu)
(forrás: police.hu)

A 44 éves K. Krisztián és társa, a 21 éves V. Sándor július 1-jén hajnali fél 4 körül Óbudán ellopott egy robogót. A két férfi ezután Csepelre ment, a Kossuth Lajos utcába, hogy onnan is ellopjon egy robogót, amelyet korábban már kinéztek maguknak. A kerékpártárolóhoz láncolt motor csomagterét felfeszítették, és kivették a benne lévő bukósisakot, illetve szerszámokat. Ezután V. Sándor leverte a láncot a robogóról, amíg társa figyeléssel biztosította a bűncselekmény elkövetését – adta hírül a BRFK.

A robogó tulajdonosa ekkor lépett ki a szemközti lépcsőházból, azonnal értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a tolvajokat. A rendőrök előállították őket a kerületi rendőrkapitányságra, majd megállapították, hogy a két férfi 2019 júniusában egy XXII. kerületi üzletház parkolójában felfeszítette egy robogó tárolódobozát és ellopott belőle többek között egy bukósisakot, egy fényképezőgépet és egy mobiltelefont. Illetve Óbudán, a Bécsi úton elloptak egy robogót, de mivel azt beindítani nem tudták, a helyszín közelében hátrahagyták.

A XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a két budapesti férfit három rendbeli lopás és egy rendbeli lopás kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek