Maszkot viselt a szeméremsértő - a térfigyelő kamera felvételén viszont jól látszik

Desktop
Kép: police.hu
Kép: police.hu
A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi augusztus 21-én 9 óra 20 perc körül a XXII. kerületben, az Angeli úton követni kezdett egy fiatal lányt, majd maszkot húzott a fejére és  szeméremsértő módon viselkedett. A lány a férfi elől elfutott, és feljelentést tett a rendőrségen.

A férfiről egy térfigyelő kamera felvételeket készített.

Ha a felvételeken látható férfit felismernéd, vagy tartózkodási helyével kapcsolatosan van információd, bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. tudsz tenni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek