Pályázat a Dunáról, a Dunáért

Desktop
(fotó: kultura.hu)
A Danube Flow egy olyan civil szervezet, amely - mint a neve is jelzi - a Dunáért munkálkodik. Most egy olyan pályázatot írtak ki, amire egyénileg, de csoportok szervezetek is bármilyen műfajban (tehát festménnyel, fotóval, vagy akár mobilalkalmazással, rendezvényötlettel, ruhatervvel, operával) nevezhetnek, az egyetlen kitétel, hogy a pályamű középpontjában a Duna és annak környezete szerepeljen.

Az ötleteket március 7-éig lehet nevezni, az összdíjazás pedig 1 millió forint, ebből négy nyertest terveznek jutalmazni. Eredményhirdetést március 21-én, a Víz Világnapjának előestéjén tartanak. 

A Danube Flow célja - Kobrizsa Ádám projektkoordinátor megfogalmazásában: "...hogy több hónapon keresztül - egészen pontosan március 22-től szeptember 30-ig - adjon élményeket az embereknek, valamint összefogja és anyagilag is segítse a Dunával foglalkozó civil szervezeteket elképzeléseik megvalósításában". A kezdeményezésről újabb részletek tudhatók meg  - na és még kérdésekre is válaszolnak majd - február 29-én este 7 órától az Impro Kreatív Töltőállomáson (Ó u. 4.).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek