Szeretnél virágot az erkélyre? Kérj az önkormányzattól

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: önkormányzati portál
Fotó: önkormányzati portál

Az önkormányzat idén ismét egynyári és balkonvirágokat osztogat a kerületieknek, a cél az, hogy minél több virágos terület legyen Budafok-Tétényben.

Lakcímenként maximum 50 darab egynyári növényt, az utcafrontra néző balkonok díszítésére pedig lakásonként maximum tíz darab növényt ajánl fel az önkormányzat. A neveléshez szükséges ládákat, virágföldet és a gondoskodást nektek kell biztosítanotok.

A programra április 20-ig tudtok jelentkezni, a virágokat pedig a tervek szerint május végén vehetiktek át. A pontos időpontokat május közepéig teszik közzé a Városházi Híradóban és az önkormányzati honlapon.

A jelentkezési lapok erről a linkről tölthetők le Virágosítás 2017 adatlap címmel.

A kitöltött lapok a Polgármesteri Hivatal Camponában található ügyfélszolgálati Irodáján és a Városháza portáján adhatók le, vagy elküldhetik e-mailben is a viragositas@bp22.hu címre.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek