„Ez olyan gerillás” – nem mindennapi véradást szervez egy budafoki fiatalember

Oszd meg másokkal!

Desktop
Gerilla véradás

Holnap „Gerilla véradás” lesz egy budafoki fiatalember szervezésében. Hogy miért „Gerilla”? A Facebookon csak Roland Senor Posch néven jelenlevő úr a Social Point Alapítvány önkéntese lapunknak erről annyit mondott, hogy korábban az alapítvány által kihelyezett ételosztó dobozról – a Spájzról – készített videókat civilként. Ez alapján az alapítvány létrehozójától kapta a Gerilla Spájzer nevet, mivel ezeket a videókat, nem szervezetten, a megszokottól eltérő módon, amolyan gerilla akcióként készítette.

A pénteki véradás is egy ilyen akció: nem jelentettek le előre létszámot a vérellátó szolgálatnál, így aki jön a találkozási pontra, azokkal együtt odamennek a Karolina úti központba és vért adnak. Nincs minimum részvétel, nincs semmi előre rögzítve.

Ahogy Roland mondta: „ez olyan gerillás”.

Arra a kérdésünkre, hogy mi lesz ha túl sokan lesznek, a szervező mosolyogva válaszolt: "Ezt is megoldjuk. Rögtönzésben nagyon jók vagyunk." 

A szervező kérése csak annyi: ha mész vidd magaddal az igazolványaidat és a tajkártyádat. És ne feledd: egy véradással három életet menthetsz meg!

Találkozás: Móricz Zsigmond körtér, metro aluljáró - mozgólépcső: pénteken (november 10-én) 16:15-16:45 között.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek