Ma a rockerszív Bogiért dobogott: a Tankcsapda meglátogatta súlyos beteg rajongóját

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Tankcsapda a súlyosan beteg Bogi ágyánál - fotó: Lukácsi Krisztina (ittlakunk.hu)

Ma 3 rocker bebizonyította, hogy a rockerszív bizony verhetetlen.

A Tankcsapda zenekar ellátogatott egy 16 éves rajongójához, Horváth Bogihoz. Bogi nem átlagos rajongó, 2,5 éve ugyanis az iskolában rosszul lett, leállt a szíve és hiába tettek meg mindent a tanárai, súlyos agykárosodást szenvedett. Bogi azóta nem lát, nem tud mozogni, enni és beszélni sem.

Amikor a Facebookon a család egyik barátja megírta, hogy szeretnének Boginak örömet okozni egy Tankcsapda látogatással, a közösség ereje azonnal megmutatkozott. Fél nap sem telt el és az ötletgazda telefonján jelentkezett a zenekar. Egy pillanatig sem gondolkodtak azon, hogy teljesítik a kérést.

Ma volt a nagy nap. Amikor Lukács – a zenekar frontembere – megfogta Bogi kezét, a kamaszlány arcán az öröm leírhatatlan volt. Az ágya mellett beszélgettek a nagybeteg lánnyal, megígérve a családnak, hogy támogatásukra bármikor számíthatnak.

A zenekar annak érdekében, hogy Bogi ne csak az ágyban fekve hallgathassa őket felajánlotta, hogy ha a közelükben lépnek fel, segítenek Bogi szállításában, hogy eljuthasson a koncertjükre.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?