Járjon hétvégén is a 101E? Ha igennel válaszolnál, mindjárt alá is írhatod a petíciót

Desktop

Hétköznap 7 órakor akár 5 percenként is indul busz Budatétényből, hétvégén fél óránként. Hogy is van ez? - kérdezi a Budafok-Tétény Kertváros közösségi oldal.

És mindjárt tenne is valamit, petíciót indított, amit ha jó sokan aláírtok, a BKK kap majd kézhez:

"Budatétényből csak a 150-es jár a Memento Park felé, a 114-es busz pedig tömve van utasokkal már a kerület határánál. A fél óránként járó 150-es busszal nem lehet tervezni.

Éppen ezért kéne a 101E-nek hétvégén is járnia, 20 perces követéssel. A 150-es jelenleg kihasználatlan, de ilyen szolgáltatás mellett az is marad, tarthatatlan, hogy a főváros egyik külső városrésze hétvégén gyakorlatilag elérhetetlen.

Ha sikerülne ezt megvalósítani, nem csak a budatétényiek járnának jól, hanem mindazok, akik a 114-essel közlekednek, mert a rózsakerti lakótelep és Budatétény lakói nem azzal a busszal, hanem inkább a 101E-vel utaznának, szóval ez sokkal több ember érdeke, mint amennyinek elsőre tűnik."

Ide kattintva tudod aláírni (és nem, nem muszáj aláírás után még megosztani is, apróbb betűkkel, de van egy "skip" - azaz ezt-most-kihagyom lehetőség).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek