Ma: szülői értekezlet az építészeti-várostörténeti gyerektáborban

Desktop
Készül a helyszín! Fotó: Beleznay Éva

Ma - csütörtökön, július 5-én - délután 5 órától várja a Budapesti Kalandozások nevű városépítészeti nyári táborba már jelentkezett gyerekek szüleit, illetve a még habozókat Beleznay Éva, a tábor főszervezője. 

Budapest volt főépítésze bemutatja a helyszínt - lásd képünket - és válaszol a szülők kérdéseire. 
A szülői értekezletre jelentkezhettek annak Facebook-oldalán vagy Beleznay Évánál a 06-30-2053797 telefonon avagy az EBeleznay@yahoo.com email-címen.
 
A szervezők a következőket ígérik: "Felfedezzük Budapestet gyalog és gondolatban, írásban és kreatív eszközökkel. Minden napra jut egy séta és szabadtéri játék, de nem maradhat el a beszélgetés, mesék és irodalmi művek megismerése és a zene, éneklés sem. Rajzzal, modellezéssel, montázzsal a napi témát jelenítjük meg, ezek közt hidat építünk és a Budai Vár modelljét is elkészítjük."
 
A tábor előkészületeit és munkáját nyomon követhetitek ezen a blogon.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek