Oldalak kismamáknak

Desktop

Van egy kismamáknak szóló weboldal, amelyre már régen fölfigyeltünk, s ajánljuk őket az itt lakóknak is. Az alábbiakban az ő bemutatkozásukat közöljük: 

"Az anyukák helyi információs oldalait tömörítő imami-honlaphálózat (www.imami.hu) már a fővárosban és Pest megyében is nagy lefedettséggel működik. A szerkesztők -  akik maguk is gyakorló anyák  - jól strukturáltan, mindenki számára könnyen elérhetően kínálják egy adott kerület és a környező települések összes fontos, családoknak szóló információját, mely   Budaimami (www.buda.imami.hu) címen érhető el.

Vidéken elég elmondani a tényt, hogy indult egy weboldal a környéken élő családoknak, máris látogatják, regisztrálnak és egymásnak adják az oldal linkjét az anyukák. A főváros egy kicsit nehezebb dió, hiszen a budapesti szülőket rengeteg információ veszi körül. A Budaimami és a Pestimami éppen abban tud egyedit adni, hogy egy ugyanabban a városrészben élő, szintén gyermekes anyuka szemüvegén át mutatják be és rendszerezik mindazt, amit ez a hatalmas város nyújt.

Mégis miben tud neked segíteni a Budaimami és a Pestimami?

-        a kényelmedet szolgálja, hogy egy helyen, de kerületi bontásban találod meg az összes Budai, illetve Pesti bölcsit, ovit, iskolát,  a háziorvosok és védőnők rendelési (tanácsadási) idejét, gyógyszertárakat, hivatali ügyintézés információit és még hosszan sorolhatnánk… Ha nem a fővárosban, hanem Pest megyében élsz: akkor is jó helyen jársz nálunk!

-        A Pestimamit és a Budaimamit szerkesztő 10 édesanya folyamatosan gyűjti és kerületenként - kistérségenként rendezi számodra a fővárosi és Pest megyei családi programokat, hogy ne maradjatok le semmiről!

A kényelem mellett a családi kasszába kerülő forintokat is jelenthet számodra, ha

·         ingyenes online börzénken adod-veszed a kinőtt-megunt gyerekholmikat, 

·         szakértőinkhez – pl. karrier tanácsadó, dúla, ügyvéd  stb.- fordulhatsz segítségért,

·         a Budaimami/Pestimami hírekből értesülsz egy-egy fontos, családokat érintő változásról, határidőről.

·         az Anya pénzt keres rovatunkat böngészve hasznos tippeket kapsz munkába álláshoz, vagy ahhoz, hogy saját lábra állj,

·         részt veszel játékainkon, pályázatainkon.

Végül, de nem utolsó sorban: a nálunk regisztrált szülők hétről - hétre az email fiókjukban találják az őket érintő, legfontosabb helyi és országos híreket, információkat, programokat. „Ja, megint egy hírlevél?” – gondolhatod. Ezek a levelek különböznek a megszokottól: úgy írjuk őket, mintha csak a barátnőnk, szomszédunk, ismerősünk figyelmét szeretnék felhívni egy-két dologra.

Van közöttünk könyvelő, gyógyszerész, HR-es…; egy, kettő,  három, vagy négy gyermeket nevelünk; a főváros és Pest megye különböző területein élünk. Ami közös bennünk: a lassan országosság váló, anyukákból álló „Imami” csapat  tagjaként azért dolgozunk, hogy megkönnyítsük a hétköznapjaidat!

Az Imami 2012-ben elnyerte az „Év Anyavállalata”címet. Ez a legnagyobb elismerés számunka, hiszen több ezren fejezték ki szavazatukkal, hogy jó, amit csinálunk.

Gyere, látogass el hozzánk Te is: szeretettel várunk!

A Budaimami csapata"

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek