Május elsején indul a budapesti strandszezon

Desktop
(fotó: BVK Holding)

Az idei strandszezonban elsőként, május 1-jén a Dagály és Palatinus strandfürdő nyitja meg kapuit, és ekkor indul a hullámszolgáltatás a Gellért fürdőben, ahol már április közepétől nyitva van a strandterület. A budapesti strandok változatlan jegyárakkal, számos kedvezménnyel, családi jegyekkel, strandváró nappal készülnek a szezonra – tájékoztatta lapunkat a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) Zrt.

A május 1-jén megnyíló Dagály fürdő hullámmedencéje június 7-étől működik. A Paskál strandfürdőt május 24-én, a Római és a Csillaghegyi strandfürdőt május 31-én nyitják meg, a Pünkösdfürdői strandfürdőt pedig június 7-én.

A standfürdők a tervek szerint szeptember 7-ig lesznek nyitva, illetve ha kedvező az időjárás, akkor szeptember 14-ig.

A Budapest Gyógyfürdői (BGYH) Zrt. csaknem 40 millió forintot fordított a fürdők, strandok felújítására, így szinte valamennyi strand gyermekmedencéje új csúszdát kapott. Az idei strandszezonban is számos kedvezménnyel igyekeznek a strandokra csábítani a fiatalokat, a családokat és a nyugdíjasokat is: csökkentett áron, jelentős kedvezménnyel várják őket. Emellett a húsz alkalomra szóló bérletek akár 25 százalékos kedvezményt biztosítanak a vendégeknek – írta a BVK.

A Széchenyi fürdőben szombatonként Szecska-partyt tartanak, amelyen minden alkalommal más zenei műfaj – funk, soul, R'n'B, house, dance floor jazz – mutatkozik be. A részletes program és az aktuális információk folyamatosan nyomon követhetőek a Szecska, valamint az Imádom a budapesti strandokat! Facebook-oldalakon.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére augusztus 1-jén ismét megrendezik a Strandok éjszakája programot, amelyhez a Palatinus stranddal kapcsolódik a BGYH Zrt., valamint a nyár folyamán számos egyéb családi és sportrendezvénnyel teszik még színesebbé a strandok életét – közölte a társaság.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek