Fűlik-e hozzá a fogunk?

Desktop
(forrás: femina.hu)

Kedves Ittlakók!

Előbb-utóbb mindannyiunknak fel kell keresnünk egy fogorvost,  – jó esetben csak azért, hogy ellenőriztessük, rendben van-e minden a szájüregünkben  –, és bizony, nem mindegy, kinek a kezei közé kerülünk.

Gyűjtsük csokorba a pozitív és negatív tapasztalatainkat, és állítsuk össze együtt Budafok-Tétény legjobb fogászatainak, orvosainak listáját!

HOL-MI? rovatunkban megtaláljátok a kerületi fogászatokat, de meglehet, hogy akad olyan doktor vagy rendelő, aki, illetve amely még nem szerepel az ittlakunk.hu-n. Ha tudtok ilyet, jelezzétek, hogy pótolhassuk a hiányt! Az adatlapokat persze maguk a fogorvosok is elkészíthetik  – egyszerűen és ingyenesen.

Az általunk ismert fogászatok, orvosok:

  • A Káldor Adolf utcai fogászati rendelőben  

Péterfi Ákos

Nartey Ruben

Gergely Ildikó

Blaskó Katalin

Péter Csaba

Csicsai Adrienn

Székely István

Ruboczki Lilla Katalin

Eszenyi Mária

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek