Megint van gyógyszertár a Rózsakerti lakótelepen!

Desktop
A dolgozók (forrás: budafok-teteny.hu)

Hétfőn nyitott ki újra a Rózsakerti lakótelepen lévő patika. A nagyon rossz állapotú épület felújítása nyár közepén ért véget, ezúttal új tulajdonossal nyitott a gyógyszertár - írja az önkormányzati oldal. A nyitást sok lakossági levél előzte meg, ami nem csoda, hiszen nagyon sok idős ember lakik erre, akiknek - sajnos - szinte a mindennapjaikhoz szükséges a patika, viszont eddig buszozniuk kellett a gyógyszereikért.

A patika akciókkal, törzsvásárlói kártyákkal is igyekszik segíteni a gyógykészítményekre szorulókon. Az előtérben információs pultot is elhelyeztek, ahol meg lehet ismerkedni a gyógyszerekkel. A jövőbeli tervek között szerepel az is, hogy a patika honlapján is lehessen termékeket rendelni, amiket futár visz majd házhoz. 

A Rózsakert patika nyitvatartása is hosszabb lett: hétköznaponként reggel 8-tól este 8-ig, szombatonként pedig 8 órától 14 óráig tart nyitva.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek