Hétfőn ne menj állami fogorvoshoz, sztrájkolnak

Desktop
(forrás: continentale-bkk.de)

Hétfőn, szeptember 4-én csak sürgős eseteket látnak el az állami fogorvosi rendeléseken, ami gyakorlatilag körülbelül annyit tesz, hogy csak húznak. Tudjatok róla, így készüljetek. Szeptember első napjaiban mintegy ezer körzetben szerveznek munkalassító akciót - írta a Népszava.

Mindennek az az oka, hogy a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozata szerint mintegy 24 milliárd forint hiányzik az ágazatból, hónapok óta kérik a kormánytól, hogy emelje a körzetekre jutó támogatást. a most rendelkezésükre álló havi átlagosan 800 ezer forintból nem gazdálkodható ki a praxisok működtetése, de a térítésmentes ellátások anyagköltsége sem - írja a lap.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek