Mutatjuk mit tegyél ha az ünnepek alatt jön a betegség

Oszd meg másokkal!

Desktop

Holnapután itt a karácsony. A betegség, a fájdalom nem vár, ezért összeszedtük nektek az orvosi ügyeleteket és az ügyeletes gyógyszertárakat:

24 órás felnőtt háziorvosi ügyeletet a BENU Szentlélek Patika (azaz a Szakrendelő épülettömbjének Szent István téri oldaláról bejáratos épület) földszintjén találjátok, telefonon pedig az alábbi számokon hívhatóak: 229-1758 és 229-1777/125-ös mellék.

Ha nagyon komolynak érzitek a bajt, akkor a Szent Imre Kórház Sürgősségi ambulanciájára is be lehet menni. Fontos tudni, hogy ott nagy a várakozási idő, sok a beteg és azt kérik a szakemberek, hogy csak valóban indokolt esetben forduljatok hozzájuk.

A mentőszolgálat folyamatosan hívható a 104 vagy a 112-es telefonszámon.

A gyermekekkel nem ennyire egyszerű a helyzet, őket ha baj van a Szent János kórházba kell vinni (1125 Budapest, Diós árok 1-3. 24-es épület, Szent János Kórház) , telefonszámuk: 212-5979.

A legközelebbi ügyeletes gyógyszertár a Gazdagréti gyógyszertár (Gazdagréti tér 6, tel: 246-33-64)

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek