Változások a kerületi gyermekek szakorvosi elletásában

Oszd meg másokkal!

Desktop

Azt minden kisgyermekes szülő tudja, hogy a kerületben nincs gyermekorvosi szakrendelő. Január 1-től azonban változott a megszokott rend, hogy milyen problémával hova lehet vinni a gyerkőcöket.

Ha orvosi beutaló köteles az adott rendelő, azt a háziorvos úgyis jelzi – a nála lévő friss lista alapján –, hogy hova kell menni.

A beutaló nélkül igénybe vehető gyermek szakrendelések közül az egyik legfontosabb, hogy sebészetre a Kelen Kórházba kell vinni a gyermeket, de a János kórház is minden sürgős esetben ellátja a kis sérülteket.

A fülészet, szemészet és gyermek nőgyógyászat továbbra is a Szent Kristóf Szakrendelőben található.

A változások közül örvendetes, hogy a gyermek pszichiátriai szakrendelésre a Vadaskert Kórház helyett elég csak a Fehérvári útra menni a Szent Kristóf Szakrendelőbe, ugyanakkor fejlődésneurológia a kerületi gyerekeknek csak a Szent Margit Kórházban érhető el, kardiológiára pedig a János Kórházba kell vinni a kis betegeket.

Ha ügyeleti időben lesz beteg a gyermek, akkor a Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekklinika az illetékes.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek