WC-k kellenének a játszóterekre

Desktop
Fotó: campinglasdunas
Fotó: campinglasdunas

Szerencsére egyre több kerületből kapunk hírt klassz - sőt néha zseniális - játszótérfelújításokról. Néha ugyan hiányzik egy-két nagyobb árnyékot adó fa, vagy legalább napvédő ponyva, de a gyerekek élvezik az új (meg a régi, kopott) játszótereket is.

Egészen addig, amíg pisilni nem kell. Vagy pelust cserélni, vagy csak egyszerűen ragadós-szutykos kezet mosni. Mert akkor kiderül, hogy nincs hol. Rohanás haza, bekéreckedés a szomszéd boltba, bokorba pisilés. És akkor csodálkozunk, hogy nagykorában a sokadik sör után ugyanezt csinálja?

A szülők lassan már dobozos, mobilvécével is beérnék, pedig az csak nagyon végső megoldás, néha egy felnőttnek is kezelhetetlen.

Ilyenkor persze jönnek az érvek, hogy takarítani kell, beköltöznek a csavargók, meg különbenis. Bezzeg régen minden jobb volt, volt vécésnéni, kiosztott papír, kézmosó. Inni is lehetett belőle. Sőt, volt parkőr bácsi is, szúrós bottal az elhajigált szemeteket fölszedni, és szúrós nézéssel, ha hülyeségeket csináltunk.

Nem lehetne legalább kis házikókat építeni? Sokan simán fizetnének is, csak megőrizhessék a méltóságukat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek