Átadták ünnepélyesen a szakrendelőt - benne voltunk a tévében

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ilyen volt, még fölállványozva, fotó: egeszseg22.hu
Ilyen volt, még fölállványozva, fotó: egeszseg22.hu

A magas szintű járóbeteg-ellátást biztosító Káldor Adolf Szakorvosi Rendelőintézet felújítása az önkormányzat és a kormány összefogásának köszönhető. Budafok-Tétény prioritásai között kiemelt helyen szerepelt az intézmény felújítása, amit a kormány 200 millió forinttal támogatott - mondta Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő az ünnepélyes átadás alkalmából, kedden. Ebből a pénzből újult meg a rendelőintézet eszközparkja, így többek között a mammográfiai berendezések is. 

Karsay Ferenc polgármester a tájékoztatón azt emelte ki: az elmúlt években összesen több mint egymilliárd forintot költöttek a szakrendelő felújítására, amivel újabb mérföldkőhöz érkezett Budafok. A rekonstrukció során megújult a rendelőintézet energetikai rendszere, elektromos hálózata, szigetelése, gépészete, burkolata, és akadálymentesítették az épületet.

Az Egészséges Budapest Program keretében a gyermekrendelő és a védőnői szolgálat infrastruktúrájának felújítása következik.

Kiss Norbert, az intézmény főigazgatója a tájékoztatón elmondta: a szakrendelő 1965-ben épült, 1992 óta önálló, 2010-ben már a 21. szakrendelés, a diabetológia indult el az intézményben, számolt be az elhangzott beszédekről az MTI.

És a tévében:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?