Június közepétől előjegyzéssel is lehet jelentkezni laboratóriumi vizsgálatra a Káldorban

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: casper college
A kép csak illusztráció, fotó: casper college

Június 17-től már előjegyzéssel is lehet jelentkezni laboratóriumi vizsgálatra a Káldor Adolf Szakrendelőben.

Továbbra is lehet telefonon vagy személyesen is jelentkezni, előjegyzési időpontot az alábbi módokon kérhettek:

  • közvetlenül internetes felületen keresztül, a www.egeszseg22.hu portálon, az „Előjegyzés” fülre, majd a „Laboratórium” menüpontra kattintva.
  • június 3-tól a központi 061/229-1795-es telefonszámon, 10:00-16:00 óra között.
  • személyesen a betegirányítóban.

Terheléses vércukorvizsgálatra 7:00-7:30 óra közötti időszakra kell időpontot kérni. A rendelő dolgozói azt kérik, az előjegyzési időpont előtt kb. 15-30 perccel érkezzetek meg a rendelőbe. A földszinten vagy a második emeleti folyosón elhelyezett számosztó automatánál, a tajszám megadásával tudsz regisztrációs sorszámot nyomtatni a lefoglalt időpontra. Ez a sorszám fog megjelenni a beteghívó rendszer kijelzőjén.

A szakrendelő a rendszer bevezetési fázisában továbbra is fogadja az időpontfoglalás nélkül érkezőket is, akik az eddig megszokott módon, a földszinti vagy a második emeleti automatánál tudnak sorszámot nyomtatni.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek