A döglött patkányok is az RNBH Konzorciumra tartoznak

Desktop
A kép csak illusztráció, forrás: 123rtf
A kép csak illusztráció, forrás: 123rtf

Korábbi cikkek a témában:

Sokan kérdeztétek, vajon mi a teendő, ha a patkányirtás "végtermékével" találkozunk.

Sokan jobb híján a Járókelőnek jelentették, és aztán ők továbbították a jelzéseket az RNBH Konzorciumnak. Igen, ők azok, akiket élő patkány ügyben is keresni kell méghozzá a 06-70-364-6531-es telefonszámon vagy a patkanyirtas@gmail.com e-mailen.

Ha belegondoltok, valahol logikus is, mert a patkányirtás azért mind a mai napig "központi" feladat, mert olyan betegségeket is terjeszthetnek, amiből járvány alakulhat ki. Így az elhullott állatokat is fontos veszélyes biológiai hulladékként kezelni.

Szóval, bármilyen rossz helyen van, bármilyen undorító, ne nyúljatok hozzá (egy sima műanyag zacsi vagy ilyesmi, nem biztos hogy megvéd). Hívjátok szépen a patkányirtókat. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek