Már regisztrálhatnak az éttermek a Torkos Csütörtökre!

Desktop
Fotó: itthon.hu
Megkezdődött az éttermek regisztrációja a Torkos Csütörtök rendezvényre.

Idén február 23-án rendezik meg a Torkos Csütörtököt, melyen a programhoz csatlakozó éttermek 50 százalékos kedvezményt biztosítanak az étel- és italfogyasztás árából.

Az éttermek regisztrációja folyamatos, így minden nap bővül a körük. A vendégek az interneten keresztül is foglalhatnak asztalt a mai naptól kezdődően. Az asztalfoglalás ingyenes. A rendezvényt a Magyar Turizmus Zrt. szervezi.

Az elmúlt évben közel 200 ezer vendég vett részt a Torkos Csütörtökön. 1300 étterem között oszlott meg ez a látogatói szám, tehát átlagosan 164 torkoskodó jutott egy-egy vendéglőre. A szolgáltatás minőségére 4,26 pontos volt az elégedettségi mutató, tehát a visszajelzések szerint a vendégek jól érezték magukat a rendezvényen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek