Idén már januárban torkoskodhatunk

Desktop
István Tanya Vendéglő

Évek óta nagy sikerrel rendezi meg minden évben a Magyar Turizmus Zrt. a Torkos Csütörtök akciót. Egy néphagyományra hivatkozva találták ki, hogy minden évben a nagyböjt kezdetekor, a hamvazószerda utáni csütörtökön a résztvevő éttermekben fél áron lehet enni-inni.

A cél az, hogy azok, akik máskor nem engedhetik meg maguknak, hogy beüljenek egy-egy vendéglőbe, ilyenkor megtehessék. Így megismerhetik a környékükön lévő éttermeket, s ha úgy alakul, később visszatérhetnek oda, ahol jól érezték magukat.

Idén a jeles nap pont Valentin-napra esik, s mivel ilyenkor az emberek amúgy is elmennek étterembe, ezért két héttel előrehozták a 2013-as Torkos Csütörtököt január 31-re. Tegnaptól lehet már jelentkezni a szabad asztalokhoz, érdemes sietni, mert a jobb helyek pillanatokon belül betelnek.

Na, de hova mehetünk? Az akció honlapján egyetlen kerületi vendéglő sem található, csak egy VI. kerületit hoz fel valamiért nálunk. Három éve még öt étterem közül választhattunk, most egy se lenne? A helyzet majdnem ilyen rossz, de mégsem.

Az ötből négy bezárt, az István Tanya Vendéglő viszont él és virul, ráadásul részt is vesz a programban, csak a honlapon nem regisztráltak. Próbáljátok hívni őket, hátha van még náluk hely a gasztronómiai ünnepre.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek