Márciusban újra jön az Étterem Hét

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu - Lezseren)
Várhatóan több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben nyílik lehetőségük március 18. és 24. között a IV. Országos Étterem Hét vendégeinek arra, hogy kedvezményes áron minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüket kóstolhassanak.

A kerületből sajnos még nem csatlakozott étterem az akcióhoz, de a fővárosban több vendéglátóhely is részese a rendezvénynek, melyen a korábbi évek gyakorlatának megfelelően változatlanul 3300 forintért fogyaszthatnak a választott étterem kínálatából az Étterem Hétre asztalt foglalók.

Egyelőre mintegy 80 étterem közül lehet választani internetes oldalukon, de a következő hétre várhatóan száz fölé emelkedik a részt vevő vendéglátóegységek száma. A legutóbbi, 2012 őszén rendezett Étterem Hét keretében 99 étterem mintegy tizenegy ezer online asztalfoglalót látott vendégül.

A március végi Étterem Hétre kizárólag az interneten lehet asztalt foglalni, valós idejű helyfoglalási rendszer segítségével. Minden étterem egyénileg határozza meg, hány vendéget fogad a program keretében. A kínálat széleskörű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed, de a kínálatból idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, illetve a mexikói konyha fortélyai sem.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland Étterem Hét népszerűsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?