Elkészült a borfesztivál programja

Desktop
Kép a tavalyi fesztiválról (fotó: pezsgoborvaros.hu)

Elkészült a 24. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál honlapja, és ott megtekinthető a pontos program is. A főszerep természetesen a különböző alkohol tartalmú italoké, de azért a gasztronómia mellett szóhoz jut a hangzó kultúra is.

A szeptember 7-8-án sorra kerülő fesztiválon fellép Kocsis Tibi, Tóth Gabi, a United, zenél Both Miklós a Folkside-dal, és aki ír muzsikát szeretne hallgatni, annak sem kell máshová mennie, mivel a Firkin zenekar ennek egy "őrült" változatával lepi meg a nagyérdeműt.

Ne feledkezzünk meg a táncosokról sem, annál is inkább ne tegyük, mert például a Nádasdy Kálmán iskola néptáncos gyerekei biztosan örülni fognak az elismerő tapsoknak. Másfél hónap, és durroghatnak a pezsgősdugók, kóstolhatjuk a jobbnál jobb nedűket!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek