Sajtra, magyar! Magyar Ízek Vására a Millenárison

Desktop
A sajtra fókuszálnak az idén a Magyar Ízek Vásárának szervezői. A március 29-30-án a Millenáris „B” csarnokában 150 hazai kistermelő képviselteti majd magát, többek között házi készítésű túrórudival, bivalytej-készítményekkel és frissen köpült vajjal, de legfőképpen rengeteg féle sajttal. 30 sajtmester 72 ezer liter tej felhasználásával mintegy 6000 kiló sajttal készül az eseményre. 
 
A sajt nemcsak finom, hanem egészséges étel is, Magyarország mégis európai sereghajtó a fogyasztásban. "Éppen ezért szerettük volna bemutatni, hogy milyen sokszínű felhasználási lehetősége van a tejtermékeknek és milyen az igazi, minőségi háztáji sajt."– mondta Pap Krisztián, a Vásár főszervezője.
 
A színpadi bemutatók mellett a hétvége kiemelt programja a Borjour Zenit rendezvény lesz, melynek keretén belül magyar szőlőfajtákból készült borokat mutatnak be a Vásárra kilátogató közönség számára.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek