A Torkos Csütörtök után jön az Étterem Hét

Desktop
A kép illusztráció (fotó: ittlakunk.hu - Lezseren)
A legmagasabb színvonalat képviselő, csúcskategóriájú alapanyagokkal dolgozó éttermek prémium menükkel is várják a vendégeket a 8. Országos Étterem Hét március 16. és 22. közötti programján.
 
A vendégek a szokásoknak megfelelően minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt fogyaszthatnak 3300 forintos áron. Emellett újításként a program szervezői bevezették a 4900 forintos, úgynevezett prémium menüt, hogy az érdeklődők kipróbálhassák a legdrágább vendéglátó egységek kínálatát is. 
 
Eddig csaknem 120 étterem csatlakozott a programhoz, mintegy 20 százalékuk kínál prémium menüt. A programban idén is több olyan étterem vesz részt, amely szerepel az ötven legjobb magyar étterem között, sőt, Michelin-ajánlással rendelkező vendéglátó helyek közül is választhatnak az érdeklődők, akik az étterem hét oldalán asztalt foglalnak. 
 
Személyes vagy telefonos megkeresés útján nem, kizárólag online lehet asztalt foglalni. A foglalható helyek száma limitált: minden étterem egyénileg határozza meg, hány vendéget fogad a program keretében. 
    
A kínálat széles körű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed, de a kínálatból idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem. 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek