Mi kérdeztünk, ti válaszoltatok, az önkormányzat reagált

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nemrég feltettük a kérdést, hogy szerintetek melyek azok a közterületek, amiken változtatni kellene, (lebontani, átépíteni, stb) mi az, ami nem méltó Budafok-Tétényhez.

Sok-sok felvetés érkezett, melyeket elküldtünk az önkormányzatnak, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy „A problémák megoldására az anyagi lehetőségeink függvényében kerül sor. Figyeljék az önkormányzat sajtóját, mert a felméréseinken még szélesebb körnek lesz alkalma kifejteni a véleményét az aktuális beruházások kapcsán.”

Ebből sajnos nem derül ki, hogy melyek azok​ a problémák, amelyeket az önkormányzat hamarosan kezelni szeretne, hogy ezekre létezik-e már esetleg valamiféle kidolgozott terv​, s ha létezik, micsoda.

És akkor nézzük, melyek szerintetek a leginkább változtatásra szoruló területek.

Többen egyetértettetek abban, hogy a Mária Terézia utcában a háztartási bolttól a Promontor udvarig az épületeket fel kellene újítani, egy egységes kép érdekében.

A Mihalik Sándor utcában, a kínai büfé körüli „szabdtéri kocsma” megszüntetését szintén sokan írtátok, mint sürgősen megoldandó problémát.

Ugyancsak többen említitek a Duna-partot tejes hosszúságában, mint parkosítandó, közösségi terület kiépítésére alkalmas helyszínt. (Nem csak a tervezett Hajó utcai részt).

Említettetek még buszmegállókat – pl. a Szabadság utcai megállót, ahol egy omladozó épület van -, valamint gyártelepek megszűntetését.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?