Legyél te is szavazatszámláló

Oszd meg másokkal!

Desktop

Továbbra is várja az önkormányzat a szavazatszámlálók jelentkezését a tavaszi parlamenti képviselők választásához.

A bizottsági tagok feladata, hogy ellenőrizzék a szavazóhelyiséget, levezessék a szavazást, gondoskodjanak annak törvényes lebonyolításáról. Emellett döntenek a szavazás közben felmerült vitás kérdésekben, megszámlálják a szavazatokat, megállapítják a szavazókörben a szavazás végeredményét, amiről jegyzőkönyvet készítenek.

Amennyiben szívesen részt vennél ebben a munkában ,akkor várják jelentkezésedete az alábbi elérhetőségeken:

A jelentkezési lap (és a kapcsolódó nyomtatványok) letölthetőek az önkormányzat honlapjáról és elvihetőek a Polgármesteri Hivatal Portájáról is.

A jelentkezéssel kapcsolatban információért keressétek Malicsekné Kovács Évát (cím: Polgármesteri Hivatal, 1221 Budapest, Városház tér 11., I. emelet 38. szoba, telefonszám: 1/229-2616, e-mail: malicsekne@bp22.hu).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek