A Jobbik jelöltje az 18. sz. választókerületben dr. Staudt Gábor

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: jobbik.hu
Fotó: jobbik.hu

A Jobbik mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet az április 8-ai országgyűlési választáson.

A budapest 18. sz. választókerületben (ez a XI. kerület egy részét és a teljes XXII. kerületet jelenti) dr. Staudt Gábort indítják. Tősgyökeres XXII. kerületi, 2006 óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom Etikai és Fegyelmi Bizottságának elnöke. 2010 óta a párt országgyűlési képviselője. 2014-től az Országgyűlés Törvényalkotási bizottságának tagja. 2010–2011 között a Jobbik budapesti elnöke. A teljes életrajzát itt elolvashatjátok.

A legerősebb ellenzéki párt önállóan készül a kormányváltásra annak ellenére is, hogy a hatalom az Állami Számvevőszéket felhasználva a törvénytelenül kiszabott 663 milliós bírságággal próbálta volna megakadályozni a parlamenti választáson való indulásunkat, de ezt a céljukat sem sikerült elérniük - tette közzé oldalán a párt.

Itt olvashatjátok a teljes jelöltlistájukat.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek