Rezsicsökkentés azoknak, akik eddig nem kaptak

Desktop
Kép: kályhatár
Kép: kályhatár
A Kormány a gázzal, illetve távhővel fűtő háztartások mellett téli rezsicsökkentésben részesíti mindazokat, akik tüzifával, szénnel, fűtőolajjal vagy propán-bután gázzal fűtenek.

Idén télen azok is kapnak fűtéstámogatást, aki eddig nem. Viszont ez nem automatikusan jóváíródik a számlákon, hanem intézni kell.

A tüzelőtámogatásra szóló igényt 2018. október 15-ig kell bejelenteni az önkormányzatnál, a Campona bevásárlóközpontban lévő Kormányablak önkormányzati ügyfélszolgálatán, ott segítséget is adnak a szükséges nyomtatványok kitöltéséhez, az alábbi ügyfélfogadási időben:

  • Hétfő:             7.00-17.00
  • Kedd:             8.00-17.00
  • Szerda:            8.00-20.00
  • Csütörtök:       8.00-18.00
  • Péntek:            8.00-14.00

Az ügyintézéshez szükség van a személyi igazolványra és lakcímkártyára, mert ellenőrzik, hogy a támogatás igénylőjének az adott háztartás a bejelentett lakóhelye vagy tartózkodási helye. Egy háztartás – az egy lakcímre bejelentettek közössége – egy igénylést nyújthat be.

A kormányzati tüzelőtámogatás igénylésének határideje 2018. október 15.! Ennek elmulasztása esetén a kormányzati rezsitámogatás megállapítására nincs mód.

Az önkormányzat rászorultsági alapon rendkívüli támogatást állapíthat meg téli tüzelőanyag megvásárlásához, amelynek feltételeiről szintén tájékozódhatsz a Campona Kormányablak önkormányzati ügyfélszolgálatán - tájékoztatott az önkormányzat oldala.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?