Ezt itt a Fenyőtoboz utca, leaszfaltozva

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény

Aszfaltburkolatot kapott a Fenyőtoboz utca. A Budapesti Útépítési Program - melynek célja négy év alatt a főváros földútjainak szilárd burkolattal való ellátása - első ütemében elkészült utat július 4-én adta át Szatmáry Kristóf miniszteri biztos és Karsay Ferenc polgármester.

A Budapesti Útépítési Program első ütemének részeként több mint 1 milliárd 136 millió forintnyi támogatást kapott Budafok-Tétény, ezt az az önkormányzat mintegy 570 millió forintos összeggel egészítette ki. Maga a program 4 éves,  az első fázisában 5,7 kilométernyi földút, 39 utca kap aszfaltburkolatot, így a kerületi belterületi földutak mintegy 40%-át szilárd burkolattal látják el - számolt be a tervekről az önkormányzat oldala. 

Ennek részeként eddig 17 kerületi útszakasz épült meg, a Fenyőtoboz utca csak egy közülük, itt járdát is építettek.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek