Ne felejtsétek, jövő szerdán lakossági fórum a Duna-parti tervekről

Desktop
A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció

Budafok Duna menti területeire vonatkozó kerületi építési szabályzatról szóló 28/2016. (XI.15.) önkormányzati rendelet módosítása a 16.§ (1) és (2) bekezdések pontosítása érdekében hirdetett egyeztetést az önkormányzat.

Erre azrét van szükség, mert a Hajó utcai tervezett jégcsarnok helyén, annak első ütemeként felmerült, hogy egy 70 m x 40 m alapterületű háromrétegű légtartásos sátorral lefedett műjégpálya létesüljön. Ez a DKÉSZ jelenleg hatályos szabálya miatt csak ideiglenes (szezonális) jelleggel üzemelhetne, ezen szeretnének változtatni.

Az ehhez kapcsolódó véleményeket és javaslatokat, a partnerségi egyeztetésben rögzített szabályok szerint, legkésőbb 2019. augusztus 30.-ig várják  postai úton vagy elektronikusan - ehhez az áttanulmányozandó anyagot itt találjátok.

Augusztus 14-én, 14 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében lakossági fórumot is tartanak. A lakossági fórumon való részvételi szándékot előzetesen, a devaiz@bp22.hu email címen kell jelezni. Az észrevételeket és javaslatokat a lakossági fórumon szóban, továbbá a lakossági fórumtól számított 8 napon belül papír alapon vagy elektronikusan lehet megtenni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek