Thürmer Gyula a Munkáspárt főpolgármester-jelöltje

Desktop
Thürmer Gyula

Thürmer Gyula pártelnök a Munkáspárt főpolgármester-jelöltje - jelentette be Karacs Magdi, a párt alelnöke.

Thürmer Gyula hangsúlyozta, a Munkáspárt "segítő önkormányzatokat" szeretne létrehozni; annál inkább, mert ilyen programot egyik főpolgármester-jelölt sem ajánl.

Ők tisztaságot, harmonikus közéletet és párbeszédet kínálnak a választóknak - közölte. Mindemellett megfizethető bérlakásokat, ellenőrzött közkiadásokat, "ügyeletes közillemhelyeket" és rendes utakat is - tette hozzá.

Arra kérnek mindenkit, aki támogatja nemzeti és baloldali, ám ellenzéki kiállásukat, hogy támogassa ezt a munkát is. Annál is inkább, mert a Munkáspárt olyan ellenzék, amely nem rombol, hanem épít - fűzte hozzá.

Úgy vélekedett: a budapestieknek szükségük van az egyre szebb és újabb épületek, a pezsgő kultúra mellett annak érzetére is, hogy a város értük van; ezért kell segítő önkormányzatokat létrehozni. Példaként említette, hogy a rendszerváltás előtt rendszeresek voltak a fogadóórák a tanácsokon, ahol az emberek olyan problémákkal is megkereshették az illetékeseket, ha például vízvezeték-szerelőre volt szükségük. "És a tanácsok segítettek is" - mondta Thürmer Gyula.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek