Főpolgármester-választás: Berki Krisztián programot hirdetett, ingyenes BKV-t, Tarlósnak pedig óriáskerék-jegyet adna

Desktop
Berki Krisztián

Végre megismerhettük Berki Krisztián - nem a sportoló, hanem a "celeb" - választási programját: miután nemrégiben bejelentette, hogy ő is indul az őszi főpolgármester-választáson, most programot is hirdetett.

Mint mondta, „vezetőként, menedzser szemléletű emberként" az a célja, hogy amit közösen eldönt az emberekkel, azt véghezviszi és megvalósítja. Berki szerint minden ígéret, amit eddig a jelöltek tettek, megalapozatlan, felelőtlen és még hazugság is.

Legelső programpontja, hogy ingyenessé tenné a BKV-t a budapestiek számára, a turistákkal viszont magasabb BKV-díjat fizettetne.

Második pontja, hogy rendbe tenné a fővárosi parkolást, ami szerinte teljesen veszteséges a kerületi önkormányzatoknak.

Harmadik pontja, miszerint a mozgáskolátozottak autóira 80 x 80-as táblát ragasztatna ki, azért, hogy kellően észrevehetőek legyenek az ilyen autók, hogy a többi ember segíthessen nekik.

Tarlós Istvánnak pedig azért, hogy „október 31-én megkezdhesse a nyugdíjas éveit családjával", 8 jegyet ajándékozna az Erzsébet téri óriáskerékre, hogy fentről nézhesse, hogyan épül a főváros - tette közzé gondolatait sajtótájékoztatóján.

Berki Krisztián azt is megígérte, hogy senki kedvéért nem fog visszalépni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek