Rendkívüli testületi ülést tartottak: új bölcsőde épülhet a Terv utcánál

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény

Három napirendi pontról szavaztak a képviselők az augusztus 15-i rendkívüli testületi ülésen.

  • Az önkormányzat bővítené a bölcsődei férőhelyeket - szükség van rá -, így  új bölcsőde építését tervezi a Terv utca-Halk utca-Park utca- Rákóczi út-Gyula vezér út által határolt területen. Ehhez azonban kiemelt fejlesztési területté kellett nyilvánítani ezt a területet, ezt történt most meg.   
  • A képviselők döntöttek az eddig a fővárosi önkormányzat tulajdonában lévő, Nagytétényi út 57-63. szám alatti ingatlan megvásárlásáról is. A több mint 15 ezer négyzetméteres terület egyben és megosztva is hasznosítható, funkciójáról a későbbiekben döntenek majd.
  • A testület megválasztotta a Budapest XXII. kerületi Helyi Választási Bizottság tagjait is - számolt be az ülésről az önkormányzat oldala.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek