Schlagmüller Gábor postai kézbesítő szívesen lenne főpolgármester, programja is van

Desktop
Schlagmüller Gábor (forrás: Facebook)

Schlagmüller Gábor postai kézbesítő is elindulna a főpolgármesteri posztért. Az M1 kedd esti műsorában azt mondta: elege van már a bal- és jobboldali politikából, ezért is indul függetlenként. Szerinte a főpolgármesternek Budapestért kellene dolgoznia, "Budapest szeretete kellene, hogy vigye az egészet". Ő úgy látja, a kampányban inkább veszekedés van, pedig a pozitív kampány sokkal jobb, mint a negatív kampány.

Bár hétfőn 16 óráig le kell adni az aláírásokat, Schlagmüller Gábor még gyengén áll a gyűjtéssel. Elmondása szerint stábja nincs, egyedül csinál mindent.

17 pontból álló programjának egyik legfontosabb eleme a köztisztaság. Emellett kiemelte, hogy a budapestiek körében magas a légúti betegségek aránya, ezért azt javasolja, hogy legalább a főbb útvonalakon telepítsenek sövényeket.

Schlagmüller Gábor hozta létre a közel 120 ezer tagot számláló Budapest régi képeken nevű Facebook-csoportot is.

Az aláírásokat szeptember 9-ig lehet gyűjteni, ahhoz pedig, hogy valakiből hivatalosan is főpolgármester-jelölt legyen, 5 ezer érvényes ajánlás szükséges.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek