Szeptember végéig öt kisebb utcába kerül új járda

Desktop
Kép: Budafok-Tétény
Kép: Budafok-Tétény

Az önkormányzat programja a járdamegújítás. Most éppen öt utcában zajlanak a munkálatok.

Jelenleg a Gádor, az Arany János, a Kiránduló, a Kolozsvári és a Margit utcában építik újjá a régi járdákat, körülbelül 2350 méteren. Ne lepődjetek meg: azokban az utcákban, ahol mindkét oldalon van járda, először csak az egyik oldalit újítják fel.

Miután az a cél, hogy minden olyan utca sorra kerüljön, ahol rosszak a járdák, először minden kijelölt utcában megcsinálják az egyik oldalt, és utána fognak hozzá a "maradékhoz".

Azokban az utcákban, ahonnan 40 x 40 cm-es beton járólapokat szedtek fel, azokat elkérhetitek a kivitelezőtől. 

A munkálatokat végző kivitelező szórólapon tájékoztatja az utcában lakókat a felújítással kapcsolatos tudnivalókról. Ha kérdésetek van, az azon megadott elérhetőségen lehet érdeklődni. A járdaépítési program jelenlegi periódusának várható befejezése 2019. szeptember 30.

2014-2019 között 8247 méter új járdát és gyalogutat épített és 10 539 méternyit újított fel az önkormányzat Budafok-Tétényben - számolt be az eddigi eredményekről az önkormányzat oldala. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek