Önkormányzati adók intézése online

Desktop

Már az év elejétől kezdve intézhetnénk elektronikusan is az önkormányzati adóhatóságnál lévő ügyeinket, nem csak iratok benyújtására jó az online rendszer.

Online (is) intézhető és "szemmel tartható" a telekadó, gépjárműadó vagy építményadó,  a www.budafokteteny.eado.hu oldalon nem csak bevallani és fizetni lehet, de tájékozódhatunk az esetleges hátralékokról, adatmódosítást is bejelenthetünk, az adónaptár meg akár belépés nélkül is megnézhető bármikor.

Segítség is van: az adózók az elektronikus adófolyószámlával kapcsolatosan személyesen az önkormányzati adóhatóságnál ügyfélfogadási időben (1221 Budapest, Városház tér 11.; hétfő: 13:30-18:00; szerda: 08:00-12:00; 14:00-18:00; péntek: 08:00-12:00) vagy az Adóügyi iroda telefonszámain kérhetnek tájékoztatást. A részletes útmutatót pedig itt találjátok.

Január elsejétől a vállalkozások elektronikus ügyintézésre kötelezettek (a kapcsolattartás módja nem lehet papír alapú). Az önkormányzat a honlapján biztosítja az ehhez szükséges felületet, az adóügyi nyomtatványok elérhetőek elektronikus formátumban is. A kérelmek benyújtására az úgynevezett e-papír szolgáltatást keretében is lehetőség van, írja a kerület oldala.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek